Matematik

absurd regnestykke

11. maj 2009 af pillfinger (Slettet)

En opgave vi fik lød sådan her:

I modellen antages, at en 10 år gammel atlantisk havkat er 72 cm lang.
Et vandbad opvarmes fra 20C til 100(. Den indre temp er målt i C i et bestemt opbjekt der beifnder sig i vandbadet under opvarmningen er en funktion f af tiden t (målt i sekunder= Det oplyses at f er en løsning til differentiallingen y’=0,03(g(t)-y) hvor g(t) er vandbærets temperatur til tiden t. Endvidere oplyses det, at til tidpunket t=0 er objektets indre temp 10C og at g(t)=20+0,25*t, 0<t<320
 

Hjælp! jeg er heeeelt væk


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2009 af peter lind

Brug et CAS værktøj.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2009 af ma10ass (Slettet)

Hvad er havkattens indre efter 20 min i kogende vand?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2009 af youknowme (Slettet)

Synes den opgave var ret svær. er 100 % sikker på at jeg har regnet den forkert :S


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2009 af PedeV (Slettet)

Det regnestykke har vi lige haft til eksamen i dag..

Nogen der kan komme med et tal???


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2009 af LinT (Slettet)

Jeg fik det til 91 grader C.. Men det var jo ikke noget omkring havkatten, tror der er kommet en ekstra sætning ind her..


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2009 af MiluA (Slettet)

 Bemærkelsesværdigt er det, at klovnen skrev indlægget mens eksamen var igang. Gudskelov gav ingen ham det korrekte svar.


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. maj 2009 af Lubas (Slettet)

Præcis den samme opgave der var til eksamen i dag - bare uden det der tåbelige påfund med havkatten. Og sjovt nok skrev han indlægget mens eksamen var igang.


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

nu er eksamen jo forbi så hvad får et svaret til at være ?


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. maj 2009 af Jessica1

jeg fik det til 99,9939

men er slet ikk sikker på det er rigtigt.
hvad har I gjort for atkomme frem til svaret ?


Brugbart svar (0)

Svar #10
11. maj 2009 af PedeV (Slettet)

99,9939 har jeg også fået... men jeg tror desværre det er forkert Johnny.


Brugbart svar (0)

Svar #11
11. maj 2009 af ma10ass (Slettet)

Jeg hopper på de 91 grader!!

Jeg desolvede bare i ti! og med den information at y(0)=10

Så fandt jeg ud af ud fra g(t) at temperaturen i beholderen var 100 grader efter 320 sek.

derefter tog jeg bare f(320) og fik 91,67


.
 


Brugbart svar (0)

Svar #12
11. maj 2009 af fetablomsten (Slettet)

Jeg fik også de 91 grader. Er også meget i tvivl men det lyder egentlig meget fair.


Brugbart svar (0)

Svar #13
12. maj 2009 af MN-P (Slettet)

I siger der blev tilføjet noget om havkatten, hvad var spørgsmålet, det er forsvundet


Brugbart svar (0)

Svar #14
12. maj 2009 af Duffy

FOSTRET pillfinger HAR BEGÅET ULOVLIGHEDER VED AT GÅ PÅ NETTET UNDER EKSAMEN.

JEG ER LIGE NU I FÆRD MED AT KONTAKTE UNDERVISNINGSMINISTERIET MHB PÅ AT FÅ HAM BORTVIST . UVM VIL KONTAKTE ADMINISTRTORERNE PÅ STUDIEPORTALEN FOR AT FÅ FAT I DEN LOGGEDE IP-ADRESSE, SÅ DE KAN FINDE FREM TIL VEDKOMMENDE.

HÅBER DU FÅR SVED PÅ PANDEN I MELLEMTIDEN pillfinger ! ! !


Brugbart svar (0)

Svar #15
12. maj 2009 af Futuristic (Slettet)

Er der ingen der har tænkt på, at han evt. gik fra eksamen tidligt?


Brugbart svar (0)

Svar #16
12. maj 2009 af jaja1111 (Slettet)

Slap dog af, det er vedkommendes eget problem.


Brugbart svar (0)

Svar #17
14. maj 2009 af lielie (Slettet)

ups har glemt at indsætte værdierne ind i g(t)!!!

#15 hvorfor skulle man lave opg  efter man har været til eksamen???


Skriv et svar til: absurd regnestykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.