Matematik

Rentefremskrivning

21. maj 2009 af JosseR (Slettet)

Gør rede for formlen for rentefremskrivning over n terminer for henholdsvis fast og variabel rente ?

Slut kapital = startkapital * (1 + r)^n ... ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2009 af mathon

Kn = Ko(1+r)n

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=689562


Svar #2
22. maj 2009 af JosseR (Slettet)

Hvad så med den variable rente? den formel er jo til en fast rente ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2009 af mathon

#2

...genlæs lige dit eget spørgsmål?


Svar #4
25. maj 2009 af JosseR (Slettet)

#3

Der nævner jeg jo også den variable rente? I selve spørgsmålet .. :/


Brugbart svar (2)

Svar #5
25. maj 2009 af mathon

Kn = Ko*(1+r1)(1+r2)(1+r3)*..................*(1+rn-1)(1+rn) = Ko*(1+rmiddel)n  =

1+rmiddel = [(1+r1)(1+r2)(1+r3)*..................*(1+rn-1)(1+rn)]1/n


Svar #6
25. maj 2009 af JosseR (Slettet)

Okay. Og med ord ? :) Kan godt se hvad der skal gøres, men ved en forklaring/redegørelse siger man?


Skriv et svar til: Rentefremskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.