Matematik

''kvadratet på x''???? lineærregrassion??

25. maj 2009 af Googles (Slettet)

hej jeg skal op i matematik eksame om nogle dage-- er der nogen som kan hjælpe mig med at forklare hvad lineærregression og ''kvadratet på x'' betyder?? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2009 af hurra123 (Slettet)

Kvadratet på x betyder såmænd bare x^2. Lineærregression er funktioner af typen y=ax+b.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2009 af Exupery (Slettet)

Du kan eventuelt se vedhæftede fil. Jeg lavede det tidligere på året, det er ikke så pertentligt, men det skulle være rigtigt nok. Jeg kommer i hvert fald frem til de rigtige generelle formler. Brug eventuelt graferne fra linket i #1 til at understøtte mine beregninger, så vil du se det hele regnet uden brug af matricer og den slags.

Jeg har i øvrigt ikke vist, at der er minima for f'(x)=0, men det er der. Behøver du nok heller ikke.

y=mx+b er blot den amerikanske måde at skrive y=ax+b på.

Vedhæftet fil:Lineær regression.pdf

Skriv et svar til: ''kvadratet på x''???? lineærregrassion??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.