Matematik

Redegør for differentiation af polymier??

26. maj 2009 af TanjaRejmer (Slettet)

Redegør for differentiation af polymier - Jeg er gået helt i sort over denne opgaver. Er der en som lige har det på tungen og som kan hjælpe mig..


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Du skal benytte at differentialkvotienten af xn er n·xn-1 og regnereglen (k·f) '(x ) = k·f '(x).

Et eksempel:

f(x) = 2x3 + 4x2 - 3x + 1

f '(x) = 2·3x3-1 + 4·2x2-1 -3 = 6x2 + 8x -3


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2009 af mathon

brug det anviste i
#1
med notationsformen
http://peecee.dk/upload/view/172131


Skriv et svar til: Redegør for differentiation af polymier??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.