Matematik

HASTER

04. juni 2009 af [email protected] (Slettet)

 p = -15 + 12000

VE = 3000 ved 0-250stk.

VE = 3900 ved 251-500 stk.

500 stk. er den maksimale prod.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juni 2009 af 150972 (Slettet)

Hej med dig

Hvis det hater så start dit spørgsmål i overskriften, i stedet for bare at skrive HASTER.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2009 af MN-P (Slettet)

Og husk at stille spørgsmålet, dette kan vi ikke bruge til noget


Skriv et svar til: HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.