Matematik

log-ligning

08. december 2004 af Baphomwt (Slettet)
aiuto?

log(x+2)-log(x)=2
<=>
log((x+2)/x)=2
<=>
(x+2)/x=100

også er d j pludselig kommer i tvivl..

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2004 af JulieJense (Slettet)

Jeg forstår ikke helt - hvad er det du kommer i tvivl om?
Din udregninger er rigtige nok, hvad går opgaven ud på? At isolerer x eller hvad?

Svar #2
08. december 2004 af Baphomwt (Slettet)

ja. opgaven hedder blot "løs ligningen". men er syns ik j ka isolere x her.

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2004 af Lurch (Slettet)

gang med x på hver side
x+2=100*x

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2004 af JulieJense (Slettet)

Jeg tror du gør den mere indviklet end opgaven egentlig er ;)
Altså du har:
(x+2)/x = 100 så
x+2 = 100x
99x = 2
x = 2/99

Er du med?

Svar #5
08. december 2004 af Baphomwt (Slettet)

nice.. min første opfattelse af Studieportalen er hermed positiv

Baph'
(en newB' på SP) :P

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. december 2004 af JulieJense (Slettet)

Det er jo super ;)

Skriv et svar til: log-ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.