Matematik

fordoblingskonstant - bevis

09. juni 2009 af janni7500 (Slettet)

hej igen igen.. (mig skal i nok blive trætte af  :)  )

Sidder og kigger på et bevis for fordoblingskonstanten..

men forstår ikke det første skridt...

hvorfor går man fra f(x)=2b  til b*a^x = 2b ??

forstår ikke helt den sammenhæng med eksponentiel udvikling.. jo at det er noget med at vokse, men ellers ikke...

nogen der forstår problemet og kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Det gør man fordi f(x) = b*a^x.


Svar #2
09. juni 2009 af janni7500 (Slettet)

så det er blot fordi at de begge to er lig med f(x), og så kan man sætte dem lig hinanden??


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Ja.


Svar #4
09. juni 2009 af janni7500 (Slettet)

suuper... tak for hjælpen...


Skriv et svar til: fordoblingskonstant - bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.