Matematik

Bevis (f+g)' ) f' + g'

10. juni 2009 af crew (Slettet)

 Hej ppl. 

jeg skal altså bevise dette her sværere bevis: (f+g)' ) f' + g'

Kan én, give mig beviset med en super forklaring. ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2009 af MathTeacher (Slettet)

Du benytter blot tre-trins reglen...

Du indsætter blot følgende i trin 1)

?y = f(x+?x) - f(x)

?y = u(x+?x) + v(x+?x) -ux - vx

?y = u(x+?x) - ux + v(x+?x) - vx

Derefter fortsætter resten af beviset som normalt i de sidste to trin...


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2009 af MathTeacher (Slettet)

Ups... Alle "Delta'erne" er blevet udskiftet med spørgsmålstegn...

Tidligt oppe i dag... Er det i dag, eksamen er???


Svar #3
10. juni 2009 af crew (Slettet)

 Nope. Imorgen. Jeg er virkelig nervøs. 


Skriv et svar til: Bevis (f+g)' ) f' + g'

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.