Matematik

øhm, renteformel?

10. juni 2009 af Annemette4200 (Slettet)

Jeg har et spørgsmål..på et stykke papir, hvor der står..

"Forklar renteformlen, og hvordan man kan beregne ukendte størrelser i den..begrund hvorfor den ser ud som den gør, (det vil sige begrund, at man kan finde kapitalen ved at potensopløfte"

og renteformlen : K = K0*(1+r)^n

Jeg forstår godt den første del, men der hvor jeg skal begrunde hvorfor den ser ud som den gør, står jeg af :D

hjææælp (:

Annemette...


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2009 af Isomorphician

K1 = K0(1+r)

K2 = K1(1+r) = K0(1+r)*(1+r) = K0(1+r)2

K3 = K2(1+r) = K0(1+r)2*(1+r) = K0(1+r)3

.......

Kn = Kn-1(1+r) = K0(1+r)n-1(1+r) = K0(1+r)n

Håber det var til at forstå.


Svar #2
10. juni 2009 af Annemette4200 (Slettet)

super (; det er til at forstå (:

mange tak (: :D


Skriv et svar til: øhm, renteformel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.