Dansk

SSO + censor

10. december 2004 af Ida19 (Slettet)

Er der nogle, der ved om den censor, som skal rette ens sso skal komme fra ens eget amt eller udenfor amtet, eller er det underordnet?

Min klasse er nemlig meget uenige, så ville lige høre om der var nogle, som kunne give os et svar!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2004 af Epsilon (Slettet)

Jeg mener ikke, at der er nogen regel om, at censor til den Større Skriftlige Opgave skal komme fra et andet amt, og jeg kan heller ikke se, at der skulle være nogen ulempe forbundet med at benytte en censor fra samme amt. Men det er klart, at det ikke er tilladt, at censor kommer fra samme gymnasium som læreren, der har stillet opgaven. Jeg kan eventuelt prøve at forhøre mig, hvis du er meget interesseret i at få en definitiv afgørelse.

//Singularity

Svar #2
11. december 2004 af Ida19 (Slettet)

Det er ikke helt vildt vigtigt, det er bare et vædemål der står på spil :)

Men du må meget gerne gøre det hvis du gider..!


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2004 af frodo (Slettet)

jeg tror ikke der er nogen regler som sådan om det udover som singularity siger, at censor selvfølgelig ikke kommer fra samme gym.

Jeg ved da, at en af mine lærere var censor på en tysk historieopgave sidste år, såå.. Det var godt nok et dansk gym i tyskland, men det var da helt sikkert uden for amtet.

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2004 af Dunnar (Slettet)

censor kan komme fra amtet og udenfor amtet, aldrig samme gymnasium, og censoreren skal erklære sig inhabil hvis han/hun kender den elev der har skrevet opgaven. Så hvis din onkel er gymlærer må han ikke rette din sso, og hvis du har skiftet gym kan det ikke blive din gamle lærer.

Skriv et svar til: SSO + censor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.