Matematik

eksamenspørgsmål - kapitalfremskrivningsformlen?

14. juni 2009 af mm :) (Slettet)

Hvordan kan jeg udlede udled kapitalfremskrivningsformlen til eksamen?

 Min lærer har skrevet:

Man starter med K1 – når man beregner K2 indsætter man så det ikke-reducerede udtryk for K1 og ser, at pga. potensregnereglerne kan parentesens eksponent blot vokse med 1 for hver tidsenhed der går. Udvid gerne til eksponentiel vækst.

Jeg forstår ikke rigtig hvad hun mener.. nogen der vil være sød og hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2009 af ibibib (Slettet)

K1 = Ko·(1+r)

K2 = K1·(1+r) = Ko·(1+r)·(1+r) = Ko·(1+r)2

K3 =


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2011 af Mini94 (Slettet)

Hvad menes der med "Udvid gerne til eksponentiel vækst"??


Skriv et svar til: eksamenspørgsmål - kapitalfremskrivningsformlen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.