Matematik

Differentialligningerne

14. juni 2009 af hauiii (Slettet)

Har et eksamens spørgsmål der lyder på differentialligningerne:

y´=ky

y´=ay+b

og

y´=ay(M-y)

Ved ikke hvad jeg skal stille op med dem ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2009 af mathon

y = Ceax + k

y = Ceax + bx + k

y = M/(1+e-aMx)

hvilket eftervises ved integrationsprøven


Skriv et svar til: Differentialligningerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.