Tysk

PlEASE HJÆLP!

14. juni 2009 af Denicec (Slettet)

Er der nogen der kan bøje disse ord i nutid. Orderne er på tysk.

Bedeutet

wird

sieht

steht

geht


Svar #1
14. juni 2009 af Denicec (Slettet)

Jeg har svaret på nogle af dem, men er i tvivl.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2009 af Jekoa (Slettet)

Alle ordene er bøjet i nutid - du har altså gjort det rigtigt ;-)


Svar #3
14. juni 2009 af Denicec (Slettet)

Jeg tror de skal bøjesi datid


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2009 af Jekoa (Slettet)

Nåå okay...

3. person singularis

Bedeutet = bedeutete

wird = wurde

sieht = sah

steht = stand

geht = ging


Skriv et svar til: PlEASE HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.