Matematik

Differentiation af k*f(x)

14. juni 2009 af hauiii (Slettet)

En der kunne give en regne eksempel på regnereglen for differentiation af k*f(x)  = k*f´(x)


Svar #1
14. juni 2009 af hauiii (Slettet)

altså hvor k er en konstant


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2009 af ibibib (Slettet)

f(x) = 3·x2

f '(x) = 3·2x = 6x


Skriv et svar til: Differentiation af k*f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.