Matematik
Værdimængde
13. december 2004 af
Maria17 (Slettet)
Hej hej
Hvad er værdimængden for denne funktion:
f(x)=x^2 - 4*ln(x) , x tilhører [1;10]
(kan intervallet ikke også skrives:
x >= 1 og x
Jeg har fået værdimængden til at være:
Vm(f)=[1.41;90.79]
men facit listen siger:
Vm(f): yE[0,61;90,79]
(E'et står for tilhører)
Hvad er værdimængden for denne funktion:
f(x)=x^2 - 4*ln(x) , x tilhører [1;10]
(kan intervallet ikke også skrives:
x >= 1 og x
Jeg har fået værdimængden til at være:
Vm(f)=[1.41;90.79]
men facit listen siger:
Vm(f): yE[0,61;90,79]
(E'et står for tilhører)
Svar #2
13. december 2004 af Maria17 (Slettet)
hov.. jeg har fundet ud at det med værdimængden..
men er det med intervallet rigtigt??
men er det med intervallet rigtigt??
Skriv et svar til: Værdimængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
