Matematik

Reduceringstykker

20. juni 2009 af IdaEriksen (Slettet)

 Hej :)
Jeg håber meget at i vil hjælpe mig med nogle reduceringstykker her:

I de to første skal man bare reducere;

3a+7b+a+3 = ?

-4a+3-2a-7=?

De to næste skal man hæve paranteserne og så reducere;

(a-8)+(4a+9)=?

(3x+5)-(x+1)=?

I de to næste skal man gange ind i paranteserne og så reducere;

8+3(2x-2)=?

2x-2(4x-3)=?

Og de sidste to lyder således gang paranteserne med hinanden;

(x+1)*(gangetegn)(x+1)=?

(2x-1)*(x+2)=?

og så en ligning til sidst hvor jeg bare skal løse stykket:

2x+8=3x=?

Jeg håber meget at i vil hjælpe, og det ikke er for besværgeligt det jeg
beder om (:

Tak på forhånd.
Hilsen Ida.


Svar #1
20. juni 2009 af IdaEriksen (Slettet)

Lige noget jeg glemte at skrive:

JEG SKAL IKKE BRUGE MELLEMREGNINGERNE, KUN SVARET (: 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#0+1: Har du selv forslag?


Svar #3
20. juni 2009 af IdaEriksen (Slettet)

 #0+1? Hvad mener du?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#3: Har du selv forslag til løsning af opgaverne?


Svar #5
20. juni 2009 af IdaEriksen (Slettet)

 Øhm ja, men tror det er helt forkert, for jeg er skod til reduceringer ;D .. 

er du god til det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. juni 2009 af kimor (Slettet)

opg. 1)

3a+7b+a+3 = 4a+7b+3

opg. 4)

(3x+5)-(x+1) = 3x+5-x-1 = 2x+4


Svar #7
20. juni 2009 af IdaEriksen (Slettet)

 Taak :D kan du også de andre?


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. juni 2009 af kimor (Slettet)

Jep..

2)

-4a+3-2a-7 = -6a-4

3)

(a-8)+(4a+9) = a-8+4a+9 = 5a+1

5)

8+3(2x-2) = 8+6x-6 = 6x-2

6)

2x-2(4x-3) = 2x-8x+6 = -6x+6

7)

(x+1)*(x+1) = x2+x+x+1 = x2 +2x +1

8)

(2x-1)*(x+2) = 2x2+4x -x-2 = 2x2+3x-2

9)

2x+8=3x

8 = 3x-2x  --> x = 8


Svar #9
20. juni 2009 af IdaEriksen (Slettet)

 Tusind tak :D:D


Skriv et svar til: Reduceringstykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.