Matematik

differentialligninger

22. juni 2009 af hejhejhej1234 (Slettet)

hej

er der nogen som ligger inde med en grundig gennemgang af beviset for eksponentiel væks (eller forskudt eksponentiel vækst) som differentialligning???

kan virkelig ikke gennemskue hvordan man kommer fra de forskellige stadier.

hjælp

tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2009 af lallenalle (Slettet)

Der findes flere typer af beviser. Gider du specificerer ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni 2009 af mathon

y = b*ax

v = dy/dx = ln(a)*y

........

y = b*ax-c + d

y' = ln(a)*(b*ax-c) = ln(a)(y-d) = ln(a)y - (ln(a)*d)


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.