Studiejob

Jobansøgning

29. juli 2009 af Hulko123 (Slettet)

Hej.

Jeg er snart 18 år og har meget brug for et job. Men jeg har og aldrig haft noget job og jeg er autist. Derfor har jeg ingen anelse om hvordan jeg skal få fat i et job.

Skal jeg sende en ansøgning eller bar' gå ned og få fat i ejeren af butikken?

Hvis jeg går ned til ham hvilket tøj skal jeg så have på, hvad spørg han om, og på hvilke punkter skal jeg være på toppen?


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. juli 2009 af Freeclimber (Slettet)

Hvor henne i landet kommer du fra? Ved de i Århus har nogle steder hvor der tages særligt hensyn til autisme (nu ved jeg ikke hvilket art eller hvordan det påvirker din hverdag) :) Og kunne forestille mig Århus ikke er de eneste.

Nu skriver du samtidig at du snart er 18, og du bør derfor nok vente til du bliver 18 med at søge. Mange vil ikke ansætte folk på 17, da de skal have en anden løn en dem på 18 - og derfor tit også en anden type arbejde.

Hvis du ikke kan finde noget job, så kan du altid spørge temp-team osv der er midlertidigt arbejde i forskellig form som f.eks. lagerarbejde, pakke medicin, sætte etikketter på mad osv osv ... :) De vil nok også selvom du ikke er 18 endnu.

Mht. tøjet, så skal du tage "dit eget" på.

Hvilken slags arbejde vil du gerne søge om? Hvis du kommer med nogle, så kan vi nok komme med nogle eksempler


Brugbart svar (2)

Svar #2
29. juli 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

#1

Dvs. at unge på 17 år kan søge arbejde hos et apotek ? - altså mht. at pakke medicin ?

:)


Brugbart svar (2)

Svar #3
29. juli 2009 af Freeclimber (Slettet)

Nah, både og. De pakker det ikke selv på apoteket så vidt jeg er orienteret :) Jeg har engang selv være "ansat" i 2 uger ved noget der hedder Kemex som laver labels og indpakning til diverse forbrugsprodukter. Der var mit job at putte små flasker og indlægsseddel ind i en lille papæske. =) Tvivler på de har noget imod at folk er under 18 - men hvem ved? Kender ikke lige reglerne på det område.


Brugbart svar (2)

Svar #4
30. juli 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

#3

Nååhh... ok.. :) Men jeg tvivler på at der er steder hvor man pakker medicin ind, her i Frederikshavn. Tror man får det fra andre steder.


Skriv et svar til: Jobansøgning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.