Matematik

retningsvinkler til linier

19. august 2009 af birthe_non (Slettet)

Hvordan beregner jeg retningsvinklerne til linjerne givet ved

a) y= 1.5x-3          ?  på lommeregner?


Svar #1
19. august 2009 af birthe_non (Slettet)

Er der ik nogen der vil hjælpe me denne opgave?


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. august 2009 af Isomorphician

tan(v) = a

v = ....


Svar #3
19. august 2009 af birthe_non (Slettet)

v= tan^-1(a)


Skriv et svar til: retningsvinkler til linier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.