Matematik

Kædebrøker

18. december 2004 af /quillity (Slettet)
Hejsa

Er der nogen der kan lidt teori om kædebrøker og phi?

phi=1+1/phi ->

phi=1+ 1/ 1+ 1/phi->

phi=1+ 1/ 1+ 1/1+ 1/phi...

osv..

Jeg skal have det udtryk generaliseret, for derved at ende i cassinis ligning om fibonaccitalrækken

f(n+1)^2=f(n)*(n+2)+(-1)^n

Svar #1
18. december 2004 af /quillity (Slettet)

kom nu...
det er noget med r(n)s(n-1)-r(n-1)s(n)=(-1)^n som så skal blive til cassinis ligning for fibonaccitalrækken.

Problemet er jeg ikke forstår den første sætning,da jeg ikke ved hvad r og s er...

Anyone?

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2004 af MiwKat (Slettet)

er 'r' og 's' ikke de to rødder?? altså phi..

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. december 2004 af Weeelo (Slettet)

- Hmm, nu jeg har fat i jer to.. Har kigget på begge jeres opgaver og sendt dem tilbage med nogle få kommentarer.. Ville i gøre det samme med min eller har i slet ikke kigget på den..?

Svar #4
19. december 2004 af /quillity (Slettet)

Den kommer i løbet af aftenen. Gik lidt i druk igår, så nej, har ikke set på den endnu.

Brugbart svar (1)

Svar #5
19. december 2004 af Weeelo (Slettet)

Nårrhh det var da rart..

Svar #6
19. december 2004 af /quillity (Slettet)

hvad er r og s????? længere henne bruges s(n) som f(n) men det forstår jeg slet ikke

Svar #7
19. december 2004 af /quillity (Slettet)

kom nu

Skriv et svar til: Kædebrøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.