Matematik

Integrationsregning.

26. august 2009 af anyoung (Slettet)

Hej :)

Jeg har fået til opgave at bestemme stamfunktionen til følgende funktion.

f(x) = x*2-6x+3

Gerne med mellen regninger tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hvad er dit eget bud?


Svar #2
26. august 2009 af anyoung (Slettet)

Mit egen bud er :

f(x)= x^2-6x +3

f(x) =1/(1+2) - (6*(1/2)x^2) +3+c


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2009 af mathon

F(x) = (1/3)x3 - 3x2 + 3x + k


Svar #4
26. august 2009 af anyoung (Slettet)

Mange tak.:)


Skriv et svar til: Integrationsregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.