Matematik

Kvardratsætning :)

26. august 2009 af newbie (Slettet) - Niveau: C-niveau

(x+2y)2 - 4y2

Mit hovedspørgsmål er hvad man gør når der står 2y i parantesen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. august 2009 af HoveHviid (Slettet)

eks.

(x+y)2=x2+y2+2xy

(x+2y)2=x2+22*y2+2*2xy=x2+4y2+4xy


Skriv et svar til: Kvardratsætning :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.