Matematik

Lektiehjælp - Sansynlighed

27. august 2009 af Kasper-BB (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg behøver hjælp til en opgave =)

Jeg skal bestemme sandsynligheden for at få mindst 10 plat når man kaster en mønt 20 gange.

Sandsynligheden for at begge mønter viser plat hvis man kaster 2 mønter.

Sandsynligheden for at få mindst 10 gange dobbeltplat hvis man kaster 2 mønter 20 gange.

På forhånd Tak =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2009 af Jean

Første spørgsmål forklaret på engelsk på to måder:

http://answers.google.com/answers/threadview/id/568615.html


Svar #2
27. august 2009 af Kasper-BB (Slettet)

Et mere prævist svar ?!


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2009 af kieslich (Slettet)

På TI -89 eller interactive kan du bruge funktionen  binomCDF(n,p,s)    for n forsøg med sandsynligheden p for succes udregnes sandsynligheden for at der er succes i max s tilfælde.

a) P(for mindst 10 plat) = 1 - P(højest 10 krone)   = 1 - binomCDF(20,0.5,10)  = ...

b) 0.5*0.5

c) p = 1/4,  så P(mindst 10 dobbeltplat) = 1 - P(max 10 'noget andet') = 1 - binomCDF(20,0.75,10 = ....


Skriv et svar til: Lektiehjælp - Sansynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.