Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Produktionsvirksomhedens regnskab

27. august 2009 af Meandmy1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En der kan hjælp med, et par spørgesmål om Produktionsvirksomhedens regnskab. (A,B,C)

Jeg har nu prøvet i en time at lave dem men er helt blank,:b  

Det kan yderligere oplyses,  at egenkapitalenn pr.1. januaar 20x7 udgjorde kr. 2.780.000, og at der i 20x7 har været et privatforbrug på kr. 480.000.

A)                                                                                                                                                                                                                            Udarbejd på grundlag af foranstående saldobalance pr. 31. december 20x7 samt supplerende oplysninger årsregnskabet for 20x7 i 1.000 kr. med tilhørende noter.

B)                                                                                                                                                                                                                                 Hvad kaldes den opstillingsform, der er benyttet ved opstillingen af resultatopgørelsen for 20x7

C)                                                                                                                                                                                                                                            Hvad kaldes den opstillingsform, der er benyttet ved opstillingen af balancen pr. 31. december 20x7


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2009 af Cas_sen (Slettet)

Hej Raul G,

Du kan ikke forvente at få svar på sådan et spørgsmål. Hvis du vil have hjælp må du også ofre tid og energi på det, og lade vær med blot at kopiere en halv opgave ind uden de relevante tal.

Med venlig hilsen

Casper


Svar #2
27. august 2009 af Meandmy1 (Slettet)

A)

egenkapitalenn pr.1. januaar 20x7 udgjorde kr. 2.780.000

+ 20x7 har været et privatforbrug på kr. 480.000.
+ 20x7 i 1.000 kr.

= 3.261.000

A,eren er det ik bare sådan

2.780.000 - 480.000 = 2.300.000

2780.000 - 1000 = 2.779.000


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. august 2009 af Cas_sen (Slettet)

Hej Raul G,

Igen må jeg bede dig om at tænke på at vi ikke er inde i dit hoved og kan se den opgave for os, som du gerne vil have hjælp til. De 1.000 kr. du henviser til, hvor har du dem fra?

Hvad er det for en opgave?

Med venlig hilsen

Casper
 


Skriv et svar til: Produktionsvirksomhedens regnskab

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.