Matematik

vendetangent og røringspunkt

28. august 2009 af karl13 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal gører rede for at f har en vendetangent og bestemme røringspunkterne for denne

f(x) = x3 - 6x2 + 5

hvad gør jeg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2009 af mathon

f '(x) = 0                              vandret vendetangent

f ''(x) = 0 og f '(x) ≠ 0          skrå vendetangent (hulhedsskifte = konveks/konkav)


Skriv et svar til: vendetangent og røringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.