Matematik

Hjelp til to likningssystem

31. august 2009 af kukenideg (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hei. Trenger hjelp til to ligningssystem.

1.

5x+2y-3 = 0

2x+3y = -1


2.

2x+y=5

x^2+y^2-3x = 7


Takk på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2009 af ...Style... (Slettet)

Er du fra Norge?


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. august 2009 af NejTilSvampe

(I): 5x+2y-3=0

(II): 2x+3y = -1

(II): 4x+6y +2=0

(I): 15x+6y-9 = 0

(I) - (II): 11x -11 = 0

11x = 11

x= 1
 


Svar #3
31. august 2009 af kukenideg (Slettet)

Er fra Norge ja =)


Skriv et svar til: Hjelp til to likningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.