Matematik

diff..

02. september 2009 af Yow! (Slettet)

Bestem det reelle tal k, så når f'(2) = 0      når     f(x) = kx2 + 2x + 1

hvordan skal det løses????


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af mathon

f '(x) = (2k)x + 2

f '(2) = (2k)·2 + 2 = 0


Svar #2
02. september 2009 af Yow! (Slettet)

dvs

k = -2 / (2*2)        

k =  -0,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2015 af Cooljoan (Slettet)

Bestem f´(1), når f´(x)=4√(x)


Skriv et svar til: diff..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.