Matematik

Algebra

03. september 2009 af zikki (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg har nogle hjemmeopgaver,kan nogen hjælpe mig ?

8y-4x-2y+6x=

er det : 6y+2x  ,kan den reduceres mere ?

og

2 (x+2) =

er det :2x-2 ?

eller er det: 2x-4?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2009 af JKaram (Slettet)

#1 Denne er korrekt.

#2 Når man ganger et tal ind i en parantes, med plus eller minus, så ganger man tallet med begge led, og resultatet er så summen af de to.

Det vil sige:

2 (x+2) = 2*x + 2 * 2 = 2x+4 , som altså er det rigtige svar.


Skriv et svar til: Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.