Matematik

Andengadspolynomiet

07. september 2009 af Zimone (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der vil hjælpe mig? Jeg har brug for at vide hvordan man løser den.

fx. f(x)=3x^2-7x+5


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2009 af Exupery (Slettet)

Med diskriminantformlen:

d=b^2-4ac

x=(-b +- √d) / 2a

hvor du ved at andengradspolynomiet i dens generelle form ser således ud:

f(x)=ax^2+bx+c


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2009 af Isomorphician

#1 er løsningsmetoden i så fald at f(x) = 0...


Skriv et svar til: Andengadspolynomiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.