Matematik

funktion...kommenter

08. september 2009 af Yow! (Slettet)

jeg skal kommentere grafen

y = 245,85e-0,082x

hvor x = volumen

        y = trykket

har tegnet grafen og den opfører sig eksponentielt......

hvad skal man skrive når man skal kommentere grafen?????


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. september 2009 af Basti88 (Slettet)

Hvad sker der når volumet er småt? Og hvad sker der når det er stort?

Prøv at indsætte 0 på x'es plads, så får du 245,85 som y-værdi.

Når volumet vokser falder trykket, og går mod nul (den vil aldrig rame nul, men kommer uendeligt tæt på)

Matematisk kan du evt. skrive:

Y -> 0 når x-> uendeligt

blot et foreslag.


Svar #2
08. september 2009 af Yow! (Slettet)

danke schön basti88.....


Skriv et svar til: funktion...kommenter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.