Matematik

Y^2-4?

10. september 2009 af Signeliv (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løses y2-4, ved at omskrive ved hjælp af en kvadratsætning?

Håber en kan hjælpe mig (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2009 af Isomorphician

a2 - b2 = (a + b)(a - b)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2009 af MN-P (Slettet)

(a+b)(a-b)=a²-b²

y²-4=y²-2²


Svar #3
10. september 2009 af Signeliv (Slettet)

Tak skal I have (:


Skriv et svar til: Y^2-4?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.