Andre fag
Mine karakterer - BLÆR DIG!
ÅR EKS
Biologi 10 10 ->
Musik 7
Kemi 8 13 EKSAMEN
Geografi 10 10 ->
Fransk 11 7 EKSAMEN
Engelsk 11 11 ->
Dansk skrift 10 ?
Dansk mundt 9 ?
Historie 11 11 ->
Religion 13 ?
Mate skrift 11 ?
Mate mundt 10 10 ->
Oldtidskund 9 ?
Fysik skrift 11 ?
Fysik mundt 9 9 ->
Billedkndsb 7
Filosofi 11 ?
Idræt 8
Store opgave (i fysik): 11
I alt 34 karakterer, hvor 7 mangler:
Foreløbigt snit (268/27): 9,9
Kalkuleret snit (342/34): 10,1
Vær da venlig og poste jeres :-)
Mvh
Frede
Svar #1
16. maj 2003 af SP anonym (Slettet)
Svar #2
16. maj 2003 af Casanova (Slettet)
Svar #3
16. maj 2003 af SP anonym (Slettet)
Svar #5
16. maj 2003 af SP anonym (Slettet)
Biologi 10 11 kom op
Latin 11 11 overført
Musik 10 ½ + ½ = 1
Fransk 10 11 kom op
Geografi 10 10 overført
Erhvervsøko. 11 11 overført
Naturfag skr. 11 11 skr eks
Naturfag mdt. 11 11 overført
Store opgave 13
Engelsk skr. 10 ?
Engelsk mdt. 11 11 overført
Spansk skr. 11 ?
Spansk mdt. 11 11 overført
Dansk skr. 10 ?
Dansk mdt. 10 ?
Religion 11 11 overført
Oldtids 10 10 overført
Mate skr. 10 ?
Mate mdt. 10 ?
Historie 11 11 overført
Billedkund. 11 ½ + ½ = 1
Idræt 10 ½ + ½ = 1
snit indtil videre: 10,7
Svar #6
16. maj 2003 af krelle (Slettet)
Svar #8
16. maj 2003 af Bubbles (Slettet)
Svar #9
16. maj 2003 af Kaare (Slettet)
Svar #10
16. maj 2003 af Kaare (Slettet)
Svar #11
16. maj 2003 af Xabbu (Slettet)
Svar #12
16. maj 2003 af SP anonym (Slettet)
Det lyder til at du er lidt for tro mod janteloven Xabbu. Så længe det ikke henfalder til et infantilt "Se mig jeg er god" i alle tråde, er der da intet galt med det.
Svar #13
16. maj 2003 af Xabbu (Slettet)
Svar #14
16. maj 2003 af 404error (Slettet)
Svar #15
16. maj 2003 af x1 (Slettet)
Svar #16
17. maj 2003 af darkseer (Slettet)
Svar #17
17. maj 2003 af SP anonym (Slettet)
Svar #18
17. maj 2003 af Bubbles (Slettet)
Att. Xabbu:
Du siger "...mens vi andre med de lidt lavere snit ikke siger så meget." Hvad skal det betyde? Det kan da vel tænkes at nogle mennesker ikke kan lide at vise sig frem...
Svar #19
17. maj 2003 af Xabbu (Slettet)
Svar #20
17. maj 2003 af MarieBS (Slettet)
