Matematik

stamfunktioner

14. september 2009 af Rasmus1337 (Slettet)

hey, var væk da vi havde om stamfunktioner den anden dag, så ville lige hører om nogen kunne give en hånd med den her :)

Find samtlige stamfunktioner til
f(x) = exp(4x) + x –1 + 4 x –2 + 6 x 11
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2009 af peter lind

Du skal brug at ∫f(x)+g(x)dx = ∫f(x)dx + ∫g(x)dx, ∫xndx = xn-1/(n-1). I den første skal du bruge substitution t=4x


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. september 2009 af klogeåge13 (Slettet)

F(x) = (1/4)*e^(4x)+ln(x)+(-4)*(1/x)+(1/2)*x^12+c    ,c ∈R


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#1: Er den substitution virkelig nødvendig?


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. september 2009 af peter lind

#3 Det kommer an på hvor meget træning man har med at integrere.


Skriv et svar til: stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.