Matematik

Reducér

20. september 2009 af remiix (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, kan i hjælpe med reducér,

b+2,4*(b+2) & hvordan i gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af JKaram (Slettet)

Du skal starte med at gange 2,4 ind på de to led i parantesen mi amigo.

Karam


Svar #2
20. september 2009 af remiix (Slettet)

2,4*b=2,4b også 2,4*2=4,8+b

er resultatet så, 3,4b+4,8 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2009 af JKaram (Slettet)

Yes mi amiog.

 Du kan jo godt selv ;-) Good job.

Karam


Svar #4
20. september 2009 af remiix (Slettet)

ej tusind tak!! (:


Svar #5
20. september 2009 af remiix (Slettet)

kan du finde ud af denne her: y-0,98*y = ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. september 2009 af JKaram (Slettet)

Du har en hel y, og så trækker du 0,98=98% fra den. Hvor meget har du tilbage?

Karam


Svar #7
21. september 2009 af remiix (Slettet)

0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. september 2009 af JKaram (Slettet)

Nej. En y er lige med 100% og det trækker du så 98 % fra.

Hvor meget er der så tilbage

Karam


Skriv et svar til: Reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.