Matematik

x0

21. september 2009 af Jogan (Slettet)

Jeg skal finde tagentens ligning, men kan ik' huske hvordan man finder x0


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af mathon

...hvilken tangenthældning?


Svar #2
21. september 2009 af Jogan (Slettet)

kan ik se hvorfor det er relevant.. men har tydeligvis også¨glemt alt matematik..

Skal finde tangentens ligning hvor x=3 i andengradsligningen f(x)=x2-7x+10


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2009 af peter lind

Tangentens ligning for grafen for en funktion f(x) i punktet (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Skriv et svar til: x0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.