Matematik

Hjæææælp !!

22. september 2009 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Håber nogen kan hjælpe med nogle af opgaverne... opgaven er vedhæftet .. please hjælp !

Vedhæftet fil: opgaver.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)

jeg kan ikke læse docx-filer, kun doc-filer


Svar #2
22. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

ok jeg prøver lige at oploade den igen


Svar #3
22. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

#0
 

Håber nogen kan hjælpe med nogle af opgaverne... opgaven er vedhæftet .. please hjælp !

Vedhæftet fil:opgaver 2.doc

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2009 af mathon

passende brug af ensvinklede trekanter og Pythagoras


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Prøv at starte med at skønne vinklen (over eller under 45 grader?). Så ser du, at cos(v) = 2,2/1.5, fordi der er 1,5 mter fri til hver side (lidt svært at forklare med ord) Prøv det først!


Svar #6
22. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

ok jeg prøver engang .. men det er bare at de opgaver jeg har oploadet er dem jeg ikke kunne finde ud af så jeg håber nogen kan hjælpe mig med dem som de kan finde ud af ..


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. september 2009 af mathon

tan(v) = (2.2/1.5)


Svar #8
22. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

jeg siger tusind gange tak til dem som prøver at hjælpe mig .. opgaven bestod af 13 opgaver og disse opgaver har jeg prøvet og det var nærmest umligt for mig at komme igennem derfor håber jeg at nogle kan være hjælpsomme og hjælpe mig med dem som de nu selv kan finde ud af ...  jeg skal aflevere opgaven på fredag ..


Svar #9
22. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

er der nogen som kan finde ud at lave nogle andre af opgaverne .. opgaven er vedhæftet ..


Brugbart svar (0)

Svar #10
22. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)

#7

ja selvfølgelig, det skal være tan (v)


Svar #11
22. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

er der nogen der kan finde ud af at lave nogen af de andre opgaver .. ?


Brugbart svar (0)

Svar #12
22. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)

benyt 90/160 = x/40, x er det lille stykke op til B


Svar #13
22. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

hvilken opgave er det ...


Svar #14
22. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

ok har fundet ud af det ... håber nogen kan hjælpe mig med opgaverne da jeg skal aflevere på fredag ..


Brugbart svar (0)

Svar #15
22. september 2009 af kieslich (Slettet)

hints til nogle af dem

Vedhæftet fil:opgaver 2.doc

Svar #16
22. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

mange tak kieslich ... tak fordi du bruger din tid på at hjælpe mig .. så må jeg håbe at jeg kan få de sidste hints fra andre som måske har nogle hints til de sidste par opgaver,,,  3 + 4 + 5


Brugbart svar (0)

Svar #17
22. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)

ang opg 3, så har du en retvinklet trekant, der kan man bruge Phytagoras og de trigonometriske funktioner alt efter hvad man skal finde


Svar #18
24. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

hvordan kan jeg finde hushøjden i opgave 1


Svar #19
24. september 2009 af ludvig111 (Slettet)

PLEAAAAAASE HJÆLP MED OPGAVERNE 1 TIL 5 ... JEG SKAL AFLEVERE I MORGEN .. OG JEG KAN IKKE FINDE UD AF AT LAVE DEM .!


Brugbart svar (0)

Svar #20
24. september 2009 af kieslich (Slettet)

du skal selv arbejde med stoffet. #18 er besvaret i mit tidligere indlæg. Har du ikke læst det ??

Lidt mere hjælp.

Vedhæftet fil:opgaver 2-1.doc

Skriv et svar til: Hjæææælp !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.