Matematik

ubestem integral

25. september 2009 af jeya (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Hvordan lyser man denne integrale:

∫(3x^2*e^(x^3+1))dx


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. september 2009 af kieslich (Slettet)

substitution: t = x3 + 1


Brugbart svar (2)

Svar #2
25. september 2009 af Fourier (Slettet)

∫ 3x2 · exp(x3 + 1) dx = ∫eu · 3x2 / (3x2) du = eu + k = exp(x3 + 1) + k,

hvor u = x3 + 1, dx = 1/(3x2)du og k∈ R.


Svar #3
25. september 2009 af jeya (Slettet)

mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. september 2009 af Fourier (Slettet)

Det var så lidt.


Skriv et svar til: ubestem integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.