Matematik

Lidt hjælp

04. januar 2005 af thomas_itch (Slettet)
Hey jeg har 2 spørgsmål som nok er nemme for de fleste herinde, men er meget i tvivl da jeg har fundet to svar det ene lyder urealistisk men det andet er for lidt tror jeg.

1. Jeg har arealet af en fodboldbane, 7920m2. Der skal bruges 3 kg græsfrø pr. 100 m2. Hvor mange kilo skal der bruges i alt?

1) 7920:100*3=237,6kg
2) 7920*3=23760kg

2. Der skal bruges kunstgræsstave til 1/5 af banen, hver kunststav fylder 2,5 cm2 hvor mange kunstgræsstave skal det bruges?

3)7920:5= 1584 m2=15840000cm2:2,5=6336000 kunstgræsstave.

håber på svar og hjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2005 af frodo (Slettet)

1. 1)

2. ja..

Svar #2
04. januar 2005 af thomas_itch (Slettet)

ok mange tak.

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2005 af Saltsyre (Slettet)

ICH BIN EIN LORT!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. januar 2005 af frodo (Slettet)

ja det viser dit indlæg da med alt tydelighed..

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. januar 2005 af Saltsyre (Slettet)

ICH BIN EIN HOSE GEMÜSE...

Skriv et svar til: Lidt hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.