Matematik

Hjælp

26. september 2009 af puppetduck (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om en retvinklet trekant ABC med γ = 90° er følgende infomationer kendt. Beregn de manglende sider, vinkler og arealet af trekanten.

A)
a = 63mm; α = 42,2°


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2009 af mathon


Om en retvinklet trekant ABC med C = 90° er følgende infomationer kendt. Beregn de manglende sider, vinkler og arealet af trekanten.

A)
a = 63mm; A = 42,2°

.............

tegn en skitse for at få overblik:

sin(A) = a/c  hvoraf

c = a/sin(A)

b = √(c2 - a2)

B = (90°-A)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.