Matematik

mat hjælp :)

28. september 2009 af cicis (Slettet)

hej hvordan man jeg løse denne ligning (logaritme)  

2+3*2^x=4

tak på for hånd ^^


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2009 af anna0207 (Slettet)

 jeg vil sige:

2+3*2x=4

3*2x=2

3=21/2x

3=21-x

Men jeg er ik sikker


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2009 af Phileo (Slettet)

Er nemmere hvis du blot isolerer 2x og herefter benytter den naturlige logaritme.


Svar #3
28. september 2009 af cicis (Slettet)

kan du ikke lige vise mig dem fordi er nemlig ikke helt med på hvordan man laver dem :S


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2009 af TwoStates (Slettet)

2 + 3*2x = 4

3*2x = 2

2x = 2/3

log(2)*x = log(2/3)

x = log(2/3) / log(2)


Skriv et svar til: mat hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.