Matematik

HINT HIIIINT?

28. september 2009 af hihuhuhuhuh (Slettet)

Løs andengradsligningen:

1 * x + 2 * x2 = 21
 

Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal tage fat på opgaven her!

HINT?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2009 af julemanden88 (Slettet)

 Diskriminanten...


Svar #2
28. september 2009 af hihuhuhuhuh (Slettet)

hvordan ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2009 af molema (Slettet)

d=b^2-4*a*c


Svar #4
28. september 2009 af hihuhuhuhuh (Slettet)

1 * x + 2 * x2 = 21

a= 0
b= 11
c= 2

derefter

1^2 - 4 * 0 * 2 = 1 ??? ser dette rigtigt ud.....
Hvad skal jeg bruge 21 til?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2009 af julemanden88 (Slettet)

Nej prøv med:

a=2

b=1

c=-21


Svar #6
28. september 2009 af hihuhuhuhuh (Slettet)

jeg får diskrimenten til 169.... er det svaret på min opgave ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. september 2009 af MN-P (Slettet)

Først beder du om hjælp til at løse en ligning derefter spørger du hvad du

Hvad skal jeg bruge 21 til?

Tror du ikke du skulle få hjælp af din lærer, han/hun ved formentlig hvad det er for en opgave du arbejder med.

Det var vist noget med vektorer engang.

Hvis du skal have mere hjælp behøver du ikke starte endnu en tråd, men vis at du selv er villig til at gøre en indsats

Du kunne jo slå løsningsformlen til 2.gradsligninger op og prøve at bruge den


Skriv et svar til: HINT HIIIINT?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.