Matematik

please...

28. september 2009 af Smukkerose (Slettet)

jeg skal aflevere matematik opgave imorgen.  jeg har regnet dem alle sammen men  vil  meget gerne have at i checker dem.

opgave1:

2*3 + 4*23       =

    4+7

6+4*2*2*2      =        38

      11                        11

opgave2

3*52 - 2(3 + 84)   =

3*5*5 - 2(3 + 0,5)  =

3*25 - 2(3,5)  = 75 - 14 = 61

opgave3

2(3x-4) + 3(8-x) - (4-x)  =

6x - 8 + 24 - 3x - 4 + x  =

4x + 12

opgave4

4(3x - 4) -3(-8-x) - (-x)  =

12x - 16 - 3(+8-x) +x    =

12x - 16 - 24 + 3x + x   =

16x - 8

på forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2009 af ablo2703 (Slettet)

Opgave 1 og 3 er fint nok. I opgave 2, er det -7 og ikke -14...

Og i opgave 4, gir det bare 24 og ikke -24... Da du havde -3(-8-x)...


Skriv et svar til: please...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.