Engelsk

7 rigtige platte sætninger, Help me plz ?

28. september 2009 af mami11 (Slettet)

Nogen som vil hjæpe med disse sætninger. Det handler om bestemt artikel dvs om der skal skrives ( the) og hvor. Og jeg har oversat fra dansk til engelsk.

Pllzzz håber nogen som har lyst til at hjælpe..Knus herfra

1. Manden er blind på et ene øje                =            The man is blind in the one eye.
 

2. Til i morgen skal alle have lært dette    =           Tomorrow everyone has to learned this.
 

3. Det var tredje gang hun så den film      =        It was the third time she sees that movie.
 

4.Læren var syg det meste af tiden            =        The teacher was sick most of the time
 

5.Den ene dag efter den anden gik uden nogen spændende timer     =    the one day after the another goes without any exciting lesson
 

6.Eksamen nærmede sig som mørke skyer fra øst    = The ex´am is nearer like the dark sky from east.
 

7.Han brækkede næsen da han faldt ned af trappen    =       he broke his nose when he fall down the stairs
 

8. Nogle spiller klaver, andre spiller fjols = Some plays piano, orther plays fools.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af louisemarienielsen (Slettet)

The man is blind on the one eye

for Tomorrow everyone has to learn this.


It was the third time she had
seen that movie.


The teacher was sick most of the time


one day after another goes without any exciting lessons


The ex´am is comming closer like dark skys from east.


he broke his nose when he fellt down the stairs


Some plays piano, orther plays fools(evt.kortspillet?)
 

(det var bare det jeg ville sige?)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2009 af Stygotius (Slettet)

1.  "-on one eye"

2.  "Everyone must have learnt this by tomorrow"

3.  It was the third time she had seen that film."

4.  "the teacher was ill most of the time" 

5.  One day after the other passed without......"

6.  The exam approached  (came creeping in) like dark clouds from the East

7.  ".......(when) falling down the stairs"

8.  Some play the piano, others play the fool


Svar #3
29. september 2009 af mami11 (Slettet)

Tusind tak skal i ha begge to .:)


Skriv et svar til: 7 rigtige platte sætninger, Help me plz ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.