Matematik

REDUKTION:::PLEASE HJÆLP

29. september 2009 af Manjajensen (Slettet)

regnestykket er:

15a+2a(3a-4)-a(7a+3)

15a+2a*3a-2a*4-a*7a-a*3

15a+6a ianden - 8a-7ianden-3a

hvad gør jeg såååå


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af Isomorphician

15a + 2a(3a - 4) - a(7a + 3) =

15a + 6a2 - 8a - 7a2 - 3a =

6a2 - 7a2 + 15a - 8a - 3a =

a2(6 - 7) + a(15 - 8 - 3) =

-a2 + 4a


Skriv et svar til: REDUKTION:::PLEASE HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.