Samfundsfag

HVORDAN ER MAN KRITISK....?

01. oktober 2009 af -snigeren- (Slettet)

Er i gang med at lave mit at-talepapir og skal i gang med at diskutere og være kildekritisk overfor de metoder jeg har benyttet mig af, som er følgende:

- Metoder man har brugt i fagene.


Oldtidskundskab= Den hermeneutiske spiral. Har brugt den vha. tekster.
Matematik= Deduktion= Logisk slutning (bevis). Har brugt vha. simple regnemodeller
Samfundsfag=
o Normativ. Har brugt vha. vores undersøgelse af virkeligheden og vores egen opfattelse.
o Deduktion. Har brugt vha. teorien af valgsystemerne og fået en sikker viden.
o Abduktion. Har brugt vha. vores hypoteser om kapitalhavernes indflydelse.
o Komparativ. Sammenligner det athenske – og det danske demokrati.
 


Skriv et svar til: HVORDAN ER MAN KRITISK....?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.