Studiejob

Studiejob's ansøgning hjælp!!!

03. oktober 2009 af Stego (Slettet)

Hej jeg er 18 år og går i gymnaiset (3.g)

Da jeg lige har set en job annonce i Søndagsavisen som jeg gerne vil søge, der er bare et problem: Jeg har ALDRIG skrevet en job ansøgning før. Hvad skal jeg skrive skal det være efter en model, hvad skal ligges som bilag.

Og hvad gør man når man aldrig har skrevet en sådan angsøgning før og kun har haft avis job's og ingen job erfaring har, nogen der vil komme med nogle forslag evt. ligge en model eller jeres egen ansøgning op her på sitet, så jeg har bare lidt at gå efter `

Er helt på bar bund. øv øv


Brugbart svar (3)

Svar #1
25. november 2009 af emul0c

 Se mit svar på denne tråd:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=744452

Men basically Ansøgning + CV. Ansøgning max 1 side. Alt efter hvad for en type job du søger, skriv da alt relevant job erfarring på CV'et. Hvis du ingen jobs har haft ud over avis jobs mv, skriv da dem på - det viser at du har prøvet andre ting. Gør da lidt mere ud af selve ansøgningen og hvad du har at byde på i forhold til andre. Hvad får DIG til at skille dig ud fra mængden - hvis du laver en god ansøgning, så er det ligemeget at du ikke har haft andre job erfarringer. Plus jeg vil gå ud fra, at det job du har tænkt dig at søge, de ikke har noget krav om erfarring - det er jo begrænset hvor mange på din alder der har noget "reel" erfarring - de fleste har ikke lavet så meget andet end at sidde i kassen i supermarkeder o.lign. alligevel :-)

Så en god ansøgning er essentiel.


Skriv et svar til: Studiejob's ansøgning hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.