Matematik

HJÆLP

03. oktober 2009 af Jone (Slettet)

Hej

Løs hver af følgende ligninger:

1)  (4x-2) / 3 = 0,5 (x+3)

2)  0,5 (-4x +2) = 5 - 2x

3) (x-1) (x+2) = 0

4) (5/ (x+2)) - (2 / (x-1)) = (4 / ( x+2))


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2009 af Andieca (Slettet)

Løsningen til ligning 3 er -1 og 2. Her bruger du bare 0 reglen og sætter nul ind på x-plads hvilket giver -1 og 2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

#1 forkerte fortegn

Hvad vil du have hjælp til?

Du forventer vel ikke at vi bare laver opgaverne for dig.


Svar #3
04. oktober 2009 af Jone (Slettet)

MN-P Jeg tror ikke det er så svært at se hvad jeg skal have hjælp til.

Jeg har skrevet en opgave der består af 4 ligninger, som jeg gerne vil have hjælp til. Jeg forventer ikke at du/i regner dem for mig. Men hjælpe mig med dem, så jeg forstår hvilke regneregler osv man skal bruge i hver trin i hver af ligningerne i den opgave.


Svar #4
04. oktober 2009 af Jone (Slettet)

Tak for hjælpen Andieca :))
 


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.