Matematik

Integral

05. oktober 2009 af Hejhejhhx (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x) = (x^3 + 1) / x^3   ,    hvor F(2) = 2
 

F(x) = ∫ ((x^3 + 1) / x^3)dx

Hvad er næste led ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2009 af chiiiqaa (Slettet)

Du skal integrere brøken, brug dine regneregler. Se evt. denne grønne A3


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2009 af Isomorphician

Omskriv til:

f(x) = 1 + x-3


Svar #3
05. oktober 2009 af Hejhejhhx (Slettet)

Kan du forklare hvorfor? når man dividere x^3 med x^3 forsvinder begge vel så der kun er 1 tilbage ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2009 af Isomorphician

(x3 + 1)/(x3) =

(x3)/(x3) + 1/(x3) =

1 + x-3


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2009 af mathon

F(x) = ∫(1+x-3)dx = x - (1/2)x-2 + k


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.