Matematik

Integralregning

05. oktober 2009 af Andieca (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej håber der er nogle der kan hjælpe er helt lost på forhånd tak :)

Opgaverne skal løses uden hjælpemidler men har ingen ide om hvordan man skal gøre:

Find stamfunktionen til f(x)=x^2+2x når det vides at F(2)=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2009 af mathon

F(x) = ∫(x2+2x)dx = (1/3)x3 + x2 + k

F(2) = (1/3)·23 + 22 + k = 1


Svar #2
05. oktober 2009 af Andieca (Slettet)

Hvordan kan det være det blir (1/3)x^3 når det kommer fra x^2?


Svar #3
05. oktober 2009 af Andieca (Slettet)

Her fundet ud af det


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.