Tysk

hvad er hvad

07. oktober 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

Jeg kan ikke finde ud af at analyser sætningen "Wo ist der Käse, sagt der Sohn"

Jeg ved at ist = verbal     sagt = også verbal    der Sohn = Subjekt

men resten?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2009 af danielruhmann (Slettet)

ist = verbum (kommer af sein)

så spørger du: hvad er: "Der Käse" (nominativ)

wo = tidsadverbium

der = bestemt artikel

sagt (verbum)

hven siger: der Sohn (nominativ)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2009 af Stygotius (Slettet)

 Mahalpige, -du må ikke glemme at der jo er tale om to sætninger.


Skriv et svar til: hvad er hvad

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.